Podjetje za izobraževanje

Izdelava spletnih strani in optimizacija spletnih strani sta glavni dejavnosti podjetja Gorec d.o.o., kjer že vrsto let skrbijo za zadovoljne uporabnike njihovih storitev. Ne glede na to, kakšna je vaša dejavnost, v podjetju Gorec storijo skoraj nemogoče, da vam izdelajo spletno stran, kot ste si jo zamislili, po vaših željah pa vašo spletno stran (tudi že obstoječo) preuredijo v iskalnikom prijazno spletno stran. To pomeni, da je narejena odlična optimizacija spletnih strani, brez da bi kakorkoli spreminjali videz vaše spletne strani.

Ni pa nujno potrebno, da je izdelava spletnih strani in optimizacija spletnih strani izvedena s strani takega podjetja, kot je Gorec d.o.o. Lastnik podjetja, Tomaž Gorec, ki skrbi za spletne strani raznih podjetij in z njimi zaseda prva mesta v iskalniku Google, skozi vse leto skrbi za izobraževanje zaposlenih in ostalih, ki jih izdelava in optimizacija spletnih strani zanima. S tem razlogom tudi organizira razna predavanja in seminarje in svoje znanje z veseljem posreduje vsem zainteresiranim.

Imate tudi vi spletno stran in vas zanima, kako poteka izobraževanje na temo optimizacija spletnih strani? Prijavite se na e novičke, bodite redno obveščeni o seminarjih, ki jih prireja gospod Tomaž Gorec, spremljajte spletno stran tud na Facebooku in predavatelja na Twitterju.

Podatki o podjetju:

GOREC, Podjetje za trgovino, proizvodnjo in storitve, d.o.o.
Obrtniška ulica 22
8210 Trebnje

Matična številka: 5769779000
Davčna številka: SI75612186

Kontakt: Tomaž Gorec, 040 555 666

Izobraževanje